Return to Praktijk

Opleidingspraktijk

77Huisartspraktijk Boender is een opleidingspraktijk waar artsen, in samenwerking met het LUMC, worden opgeleid tot huisarts. Een arts in opleiding tot huisarts wordt AIOS (arts in opleiding tot specialist) genoemd. Een AIOS is gedurende een jaar werkzaam in de praktijk. De huisartsopleiding duurt minimaal drie jaar, waarvan het eerste en het laatste jaar worden gevolgd in de huisartspraktijk. Het kan dus zijn dat er een eerste- of een derdejaars AIOS werkzaam is.

Wanneer u belt voor een afspraak kan de assistente u vragen om op het spreekuur van onze huisarts in opleiding te komen. U kunt hiervoor kiezen. Indien u bij de AIOS op spreekuur komt, betekent het natuurlijk wel dat uw eigen huisarts op de hoogte blijft van alles wat er besproken wordt door regelmatige overdrachten en besprekingen. Dokter Boender blijft uw eigen huisarts en superviseert het handelen van de AIOS.

Door de jarenlange ervaring als huisarts te delen met een nieuwe generatie huisartsen blijft de kennis op het hoogste niveau en wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste inzichten. Strikte eisen aan de praktijk en een levendig nascholingsbeleid zorgen ervoor, dat ons team u zorg van de hoogste kwaliteit kan leveren. De keerzijde kan zijn dat u jaarlijks nieuwe artsen ziet in de praktijk. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een afspraak te maken met dokter Boender.

Naast huisartsen in opleiding zijn er ook doktersassistenten in opleiding werkzaam op de praktijk.

Wij hopen dat u, net als wij, de meerwaarde ziet van het opleiden van de volgende generatie huisartsen en assistenten.

topright