Return to Praktijk

Over ons

99De praktijk is gevestigd in gezondheid centrum Leidse Hout in Leiden in de buurt van het centraal station van de NS. Het centrum bevindt zich tegenover het Alrijne ziekenhuis.

Ons vaste team bestaat uit Hugo Boender huisarts, Wil Bus huisarts Minke van Hulst POH-somatiek, Anne Stam POH-GGZ en assistentes Xandra Rotteveel en Anne Marie Fennis en natuurlijk onze hond Beppie. Daarnaast zijn er huisartsen (AIOS) en assistentes in opleiding werkzaam.

Hugo Boender beoefent al jaren met veel plezier het huisartsenvak in zijn volle breedte. Daarnaast heeft hij de opleiding tot seksuoloog gevolgd bij de RHINO in Amsterdam.

Vanwege onze locatie  in het gezondheidscentrum  hebben wij een nauwe samenwerking met andere eerstelijns medewerkers: psychologen, kinderartsen, psychiaters, orthopedagogen. fysiotherapeuten, osteopaten, diëtisten en een apotheker die allen in het centrum te vinden zijn.

Bloedonderzoek of bijvoorbeeld röntgenonderzoek  kan direct plaatsvinden het ziekenhuis. Ons doel is een patiëntgerichte praktijk te voeren. Initiatieven zoals een goede telefonische bereikbaarheid, onze twee locaties en een avondspreekuur zijn voorbeelden om uw huisarts dichtbij en laagdrempelig te houden.

Het verbeteren van onze praktijk is nooit klaar, daarom zijn wij NHG geaccrediteerd wat betekent dat er zeer kritisch is gekeken naar de manier waarop de praktijk wordt gevoerd en er aan strenge kwaliteitseisen is voldaan. Ieder jaar wordt deze kwaliteit opnieuw getoetst. Ook een opleidingspraktijk moet aan academische eisen voldoen en daagt ons uit tot continue verbetering.