Return to Praktijk

Over ons

De praktijk is gevestigd in gezondheid centrum Leidse Hout in Leiden in de buurt van NS station Leiden Centraal. Het centrum bevindt zich tegenover het Alrijne ziekenhuis, locatie Leiden.

Ons vaste team bestaat uit Hugo Boender huisarts, Wil Bus huisarts Minke van Hulst POH-somatiek, Alexander Verbree POH-GGZ en assistentes Alexandra  Jannet  en Brigitte  en natuurlijk onze hond Beppie. Daarnaast zijn er huisartsen (AIOS) en assistentes in opleiding werkzaam. Tot december 2023  zal Andrea Zandbergen huisarts in opleiding ons team komen versterken.

Hugo Boender beoefent al jaren met veel plezier het huisartsenvak in zijn volle breedte. Daarnaast heeft hij de opleiding tot seksuoloog gevolgd bij de RHINO in Amsterdam.

Vanwege onze locatie  in het gezondheidscentrum  hebben wij een nauwe samenwerking met andere eerstelijns medewerkers: psychologen, kinderartsen, psychiaters, orthopedagogen. fysiotherapeuten, osteopaten, diëtisten en een apotheker die allen in het centrum te vinden zijn.

Bloedonderzoek of bijvoorbeeld röntgenonderzoek  kan direct plaatsvinden in het ziekenhuis. Ons doel is een patiëntgerichte praktijk te voeren.

Het verbeteren van onze praktijk is nooit klaar, daarom zijn wij NHG geaccrediteerd wat betekent dat er zeer kritisch is gekeken naar de manier waarop de praktijk wordt gevoerd en er aan strenge kwaliteitseisen is voldaan. Ieder jaar wordt deze kwaliteit opnieuw getoetst. Ook een opleidingspraktijk moet aan academische eisen voldoen en daagt ons uit tot continue verbetering.