Afwezig vrijdag 19-7-2019

DE PRAKTIJK IS GESLOTEN OP VRIJDAG 19 JULI

PRACTICE WILL BE CLOSED ON FRIDAY JULY 19TH

WAARNEMING VOOR SPOED DOOR DE VOLGENDE ARTSEN:

COVERING DOCTORS ARE THE FOLLOWING:

DR. V.D. BRAKEN                             TEL 071-5283440

DR. LINDENHOVIUS                         TEL 071-5222822

DR. MINKEN                                      TEL 071-5212025

DR. VERNHOUT                                TEL 071-5124403

DR. ZWAAN                                       TEL 071-5177100

VOOR CHRONISCHE HERHAALMEDICATIE KUNT U NAAR UW APOTHEEK GAAN

FOR REPEAT PRESCRIPTIONS PLEASE GO TO YOUR PHARMACY

Verhuisd!

Eindelijk is de praktijk verhuisd naar gezondheidscentrum Leidse Hout, schuin tegenover het Alrijne Ziekenhuis en de oude locatie aan de Kager straat. Het nieuwe adres is Dieperpoellaan 28 M

In het centrum zijn meerdere eerstelijns werkers gevestigd: fysiotherapie, psychologen en psychiaters, kinderartsen, orthopedagogen, diëtisten en osteopaten, Daarnaast is er een apotheek aanwezig.

Nieuwe medewerkers

Per 1 maart 2019 is dokter Yorik Radstake werkzaam voor een jaar als AIOS huisartsgeneeskunde

Eigen Risisco

Iedere Nederlander heeft een verplichte zorgverzekering. In 2014 geldt daarnaast voor iedereen van 18 jaar en ouder een eigen risico van minimaal 360 euro. Het bezoek aan de huisarts valt niet onder het eigen risico. Kosten voor onderzoek of zorg buiten de praktijk vallen hier wél onder. Denk hierbij aan:

voorgeschreven medicijnen; laboratorium- of röntgenonderzoek; verwijzing naar een specialist, fysiotherapeut of psycholoog.

Informeer altijd bij uw zorgverzekeraar als  uw huisarts u heeft doorverwezen voor behandeling of verrichting of uw zorgverzekeraar dit vergoed: dit ligt aan uw afgesloten verzekering en verschilt per patiënt! Soms heeft uw zorgverzekeraar geen contract met die behandelaar en draait u voor de kosten op

Of in uw geval een betaling binnen of buiten het eigen risico valt, kunt u altijd bij uw zorgverzekeraar navragen. Voor de particuliere aanvullende verzekering (AV) gelden vergoedingsvoorwaarden die per verzekeraar en per AV-polis sterk kunnen verschillen. Uw huisarts is niet bekend met deze afspraken tussen u en uw verzekeraar. Vraag bij twijfel na bij uw verzekeraar of u met uw verzekerde AV-pakket in aanmerking komt voor een vergoeding.

Om een indicatie te geven van de kosten verwijzen wij u naar de volgende website:

https://www.atal-mdc.nl/patient/doorverwezen-naar-atal/tarieven/

U kunt hier geen rechten aan ontlenen, de kosten kunnen verschillen per zorgverzekeraar.