Inschrijving nieuwe patiënten

Inschrijving in de praktijk is tijdelijk alleen mogelijk voor gezinsuitbreiding of hereniging en voor mensen wonend in de postcodes: 2333 en 2334.

Registratie COVID paspoort/Covid app

Vandaag 1 juli op het nieuwe dat wij huisartsen een groen vinkje in de Corona Check app kunnen zetten van patiënten die reeds gevaccineerd zijn. Hier weten wij nog NIETS van! Zodra hier meer over bekend is krijgt u dat te weten. Bel dus NIET naar de assistente met deze vraag svp. We hebben het al zo druk…

Vaccinatie COVID-19

De Covid-19 vaccinaties voor mensen tussen de 60-65 jaar krijgen in de 2e week van juni een mail voor de 2e vaccinaties ronde in de praktijk.

Mensen met verhoogd risico tussen de 18-60 jaar (dezelfde groep mensen die jaarlijks een oproep voor de griepvaccinatie krijgen) worden in de maand mei door de GGD opgeroepen.

Mocht u geen oproep van de GGD hebben ontvangen en meent u wel tot deze groep te horen, neem dan contact op met de praktijk.

In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd. 

Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.

Nieuwe huisarts in opleiding

Sinds 1 september is dokter Lilian Wiersta onze nieuwe collega. Zij zal gedurende 10 maanden bij ons werkzaam zijn als huisarts in opleiding (AIOS).