Boosterprik / 3de coronavaccinatie

Wij krijgen veel vragen over de boosterprik / 3de coronavaccinatie. Wij hebben geen andere informatie dan die in de persconferentie is gecommuniceerd: het RIVM stuurt vanaf eind november de eerste uitnodigingsbrieven voor de booster vaccinaties, te beginnen bij de leeftijdsgroep 80+. Wie de brief heeft gekregen, kan de Landelijke Vaccinatie Afsprakenlijn bellen om een afspraak te maken op een gewenst locatie en datum. Zie de site van der GGD in Leiden: www.ggdhm.nl

Als de mensen van 80 jaar en ouder aan de beurt zijn geweest, volgt de leeftijdsgroep van 60 tot en met 79 jaar.

De verwachting is dat de GGD in januari 2022 kunnen starten met de vaccinatie van mensen van 60 tot 79 jaar.

Voor vragen hierover kunt u het beste contact opnemen met de GGD.


We are getting many questions about the booster shot / 3rd corona vaccination. We have no information other than that communicated in the recent government press conference: RIVM will send the first invitation letters for the booster vaccinations from the end of November, starting with the 80+ age group. Anyone who has received the letter can call the National Vaccination Appointment Line to make an appointment at a desired location and date. See the website of the GGD in Leiden: www.ggdhm.nl

After the people aged 80 and older, the age group from 60 to 79 years follows. The GGD is expected to start vaccinating people aged 60 to 79 in January 2022.

Geef een reactie

Your email address will not be published.