Griepvaccinatie 2020

De griepvaccinaties vinden dit jaar plaats begin november. Als u hiervoor in aanmerking komt ontvangt u in de derde week van oktober een brief. Indien u geen brief hebt ontvangen maar toch vindt dat u in aanmerking komt of als u zelf graag een griepprik wil, neem dat contact met ons op via telefoon of mail (zie onder)

Voor de vaccinatie ronde geldt:

  • Mondkapje is verplicht
  • Afstand minimaal anderhalve meter.
  • Makkelijke kleding zodat de blote bovenarm snel te bereiken is
  • NIET eerder komen dan aangekondigde tijd!!
  • Blijf thuis bij klachten passend bij Corona, zoals verkoudheid

We verwachten dat dit jaar meer mensen van de griepprik gebruik zullen maken. De hoeveelheid griepprikken is echter beperkt. Om goed in te kunnen schatten hoeveel mensen er zullen komen stellen wij het zeer op prijs als u ons snel laat weten of u de griepprik wel of niet wilt in een kort: ja of nee via e-mail met uw naam en geboortedatum naar:

                                       huisartsboender@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.