Welkom in onze praktijk

team huisartspraktijk Boender

Welkom bij huisartspraktijk Boender. Bij ons ontvangt u persoonlijke zorg van de huisarts en kunt u gebruik maken van de voordelen van een grootschalig gezondheidscentrum en alle specialisten binnen handbereik.

Zoekt u een nieuwe huisarts omdat u bijvoorbeeld bent verhuist of als student in Leiden komt studeren? We verwelkomen u graag. Bel ons voor meer informatie of vul het registratieformulier in.

Ons vaste team bestaat uit Hugo Boender – huisarts, Willy Bus – huisarts, Minke van Hulst -POH-somatiek, Yoël Zwiep – POH-GGZ en assistentes Bea Faber en Anne Marie Fennis en natuurlijk onze praktijkhond Bep. Daarnaast zijn er regelmatig huisartsen (AIOS) en assistentes in opleiding in onze praktijk werkzaam. Wij stellen ons graag aan u voor via een korte film.

een introductie van Huiartspraktijk Boender Leiden

This is the website for Dr Boender, situated here in Leiden. Our website and services are fully accessible in English – to continue, click the English link above.

Inschrijving nieuwe patiënten

Inschrijving in de praktijk is tijdelijk alleen mogelijk voor gezinsuitbreiding of hereniging en voor mensen wonend in de postcodes: 2333 en 2334.

Read more

Registratie COVID paspoort/Covid app

Vandaag 1 juli op het nieuwe dat wij huisartsen een groen vinkje in de Corona Check app kunnen zetten van patiënten die reeds gevaccineerd zijn. Hier weten wij nog NIETS van! Zodra hier meer over bekend is krijgt u dat te weten. Bel dus NIET naar de assistente met deze vraag svp. We hebben het …

Read more

Vaccinatie COVID-19

De Covid-19 vaccinaties voor mensen tussen de 60-65 jaar krijgen in de 2e week van juni een mail voor de 2e vaccinaties ronde in de praktijk. Mensen met verhoogd risico tussen de 18-60 jaar (dezelfde groep mensen die jaarlijks een oproep voor de griepvaccinatie krijgen) worden in de maand mei door de GGD opgeroepen. Mocht …

Read more

Nieuwe huisarts in opleiding

Sinds 1 september is dokter Lilian Wiersta onze nieuwe collega. Zij zal gedurende 10 maanden bij ons werkzaam zijn als huisarts in opleiding (AIOS).

Read more