Home

Op deze site vind u alle informatie over de praktijk. U kunt hier terecht om u in te schrijven als nieuwe patiƫnt.
Daarnaast vind u betrouwbare medische informatie van het internet.
Middels het laatste nieuws houden wij u op de hoogte. over de meest recente activiteiten, openingstijden, waarneming en vakanties.

De praktijk is gevestigd op twee locaties: tegenover het Alrijne ziekenhuis aan de Dieperpoellaan en in de Breestraat in het centrum van Leiden.

  • Praktijk
  • Openingstijden
  • Spoedgevallen
  • Inschrijven

This is the website for Dr Boender, situated here in Leiden. Our website and services are fully accessible in English – to continue, click the English link above.

 

Griepvaccinaties 2019

Ook dit jaar weer griepvaccinaties, echter wat later dan andere jaren: 19 november  (dinsdag)                tussen 17-19 uur                             Dieperpoellaan 28 M 27 november (woensdag)           tussen 16-17.30 uur                       Dieperpoellaan 28 M Indien u verhinderd bent op een van bovenstaande dagen maak dan een afspraak voor een ander moment. Als u geen oproep heeft ontvangen en toch een …

Read more

Spreekuur Breestraat

spreekuur Breestraat Het is helaas de komende tijd niet mogelijk om een afspraak in te plannen voor het spreekuur in de Breestraat (dit in verband met bouwwerkzaamheden). Zodra er weer afspraken in de Breestraat kunnen worden ingepland wordt dit weer op deze website vermeld.

Read more

Verhuisd!

Eindelijk is de praktijk verhuisd naar gezondheidscentrum Leidse Hout, schuin tegenover het Alrijne Ziekenhuis en de oude locatie aan de Kager straat. Het nieuwe adres is Dieperpoellaan 28 M In het centrum zijn meerdere eerstelijns werkers gevestigd: fysiotherapie, psychologen en psychiaters, kinderartsen, orthopedagogen, diƫtisten en osteopaten, Daarnaast is er een apotheek aanwezig.

Read more

Nieuwe medewerkers

Per 1 maart 2019 is dokter Yorik Radstake werkzaam voor een jaar als AIOS huisartsgeneeskunde

Read more